Kako i zašto vježbati na traci za trčanje s vakuumom?

Oct 8, 2021

Još uvijek pokušavate osigurati savršen oblik tijela i izgledati sjajno? Vaša dijeta ne funkcionira?

Ne morate više brinuti zbog toga!

SLIM POINT traka za trčanje kombinira nekoliko inovativnih tehnologija u jednom uređaju. Neke od mnogih prednosti uključuju: 

  • gubitak centimetara na kritičnim područjima (bokovi, zadnjica, bedra i struk)
  • glatka i zategnuta koža
  • vježbanje sa malim pritiskom na zglobove, kičmu i mišiće
  • brže uklanjanje metaboličkih otpadnih tvari iz organizma
  • odgađanje starenja kože
  • pomoć u rehabilitacijskom liječenju artritisa i bolova u zglobovima
  • postoperativni oporavak
  • uklanjanje paukovih vena
  • poboljšana cirkulacija

Ova je oprema savršena za anticelulitne tretmane za žene, pomažući im da postignu rezultate u samo 8 treninga. Sigurna je i jednostavna za korištenje s nekoliko prilagodljivih opcija i programa.

Slim Point vakuumska traka za trčanje novi je i jedinstven uređaj koji spaja kardio s blagodatima njege kože. Ova antigravitacijska traka za trčanje kombinira prednosti vakuumske masaže pod dubokim pritiskom za limfni sistem i infracrvenom terapijom grijanja, potičući tako mršavljenje i smanjenje celulita. Dodatne mogućnosti uključuju aromaterapiju, LED, terapiju bojama i kolagen lampu. Ovaj uređaj može se programirati za potrebe početnika ili naprednih korisnika, a prilagođen je korisniku i učinkovit u pružanju neusporedivog kardio treninga.

Sjajni rezultati u minimalnom vremenu!

Tehnologija korištena u Slim Point spravama je testirana i dokazano djeluje. Izgubite težinu i nekoliko centimetara, a koža će vam biti glatkija i zategnutija u manje od 10 tretmana.

Sa Slim Point trakom za trčanje možete sagorjeti do 500-1000 kalorija u samo jednoj 30-minutnoj sesiji. Sve najnovije tehnologije ugrađene su u naše uređaje koji pomažu uništiti masne stanice i prenijeti ih na energiju. Slim Point trakom za trčanje omogućit će vam da izgubite višak kilograma, oblikujete svoje tijelo i ostvarite prednosti pomlađivanja bez posebne dijete. 

Kako vježbati na traci za trčanje s vakuumom?

Preporučeni ciklus je 10-20-30 tretmana.

Učestalost treninga ovisi o debljini masnog tkiva i stepenu razvoja celulita.

Trčanje traje 30 minuta podijeljeno u 3 etape:

I etapa

Vašem tijelu treba vremena da se prilagodi novim uvjetima okoline, pa smo prve 3-4 minute negativni pritisak postavili na najnižu razinu vrijednosti mbar (pod pritiskom).

II etapa

Za najbolje rezultate ravnomjerno vježbajte 20 minuta aktivnim tempom hodanja

III etapa

Vratite se u normalne uvjete smanjenjem negativnog pritiska u početni položaj i nakon 2 minute tretman je završen.

Tijekom treninga preporučujemo:

– Redovito pijte vodu – tijelu je potrebno oko 0,5 litara vode tokom tretmana. Svrha vježbe nije dehidrirati tijelo, već mu osigurati potrebne podražaje koji učinkovito sagorijevaju masno tkivo.

– Održavajte tempo vježbi tako da puls osobe koja vježba bude u rasponu od 120-140 otkucaja u minuti. Kako biste održali pravilno funkcioniranje limfnog sistema, tijekom postupka ne smijete vježbati u uskim hlačama poput tajica.