U Sarajevu održana edukacija na temu “SHIATSU NEW ENERGY TRETMAN”

Oct 11, 2021

U prostorijama hotela Hollywood u Sarajevu održana je edukacija na temu SHIATSU NEW ENERGY TRETMAN u organizaciji Wellnes Akademije Peđa Filipović. Predrag Peđa Filipović je poznati fizioterapeut, kreator masaža i wellness koncepata, koji se više decenija bavi edukacijom wellness i spa terapeuta i kreiranjem brend tretmana.

Slim Point tim želeći pružiti svojim klijentima kvalitetne i nove usluge prati sve svjetske trendove i konstatno radi na svojoj edukaciji i proširenju znanja. Tako smo i na ovoj edukaciji imali svog predstavnika diplomiranu fizioterapeutkinju Ajla Kljuno.

S tim u vezi uskoro očekujemo da u našu ponudu masaža uvrstimo i shiatsu masažu, te tako obradujemo naše mnogobrojne klijente novom uslugom.

Masaža shiatsu je drevna istočnjačka metoda koja se primjenjuje već 5000 godina. Shiatsu terapija putem pritiska na tačno određena mjesta na tijelu, oslobađa zarobljenu energiju KI ili CHI koja teče duž tjelesnih merdijana. Ako je zarobljena ta energija stvara u tijelu , organima disharmoniju koja vodi do bolesti. Shiatsu masaža vraća tijelu i duhu potreban sklad, a ujedno i otklanja bol. Otvara protok energije koja vodi zdravlju, relaksira i vraća elan.