SLIM
POINT

POINT

INFRA I VAKUM SLIM POINT VJEŽABANJE- EKSKLUZIVNO U SARAJEVU
Maksimizirajte efekte tjelovježbe uz pomoć INFRARED i
VACUM tehnologije!

Slim_point_column_Bg
Slim_Point_Traka_za_trcanje

SLIM POINT traka za trčanje

Odličan način da izgubite višak kilograma i održite odličnu figuru bez dramatičnih dijeta i intenzivne vježbe. Ova tehnologija koristi se u sportskoj medicini i pri fizikalnoj terapiji. Vakum tehnologija pomaže pri sagorijevanju otrova u organizmu, a LED kolagen lampe djeluju na poboljšanje kože. Vježbanje uz infrared i vakum tehnologiju garantuje 90 % veći gubitak masti iz stanica tkiva.

Donji dio tijela sada ima koristi od povećane cirkulacije koja ubrzava metabolizam i učinak sagorijevanja masti. Dodatni efekat boljeg protoka krvi je brže i efikasnije uklanjanje toksina iz tijela. Ova tehnologija promovira uvlačenje krvi u slojeve kože i masti kombinacijom vakuma i hodanja. To omogućava koncentrisano sagorijevanje masti u najtvrdokornijim dijelovima tijela povećavajući cirkulaciju krvi u kukovima, zadnjici i bedrima. Tokom tradicionalne sesije vježbanja tijelo se okreće zalihama masti koje je najlakše koristiti, tj. prsima, rukama, ramenima i licem.

Bez efekta naše opreme, područja bokova, podložna celulitu i masnoćama, nikada ne bi bila efikasno ciljana tradicionalnim pristupom.
Vakum tehnologija ne pomaže Vam samo da izgubite kilograme već i da smanjite celulit, poboljšate cirkulaciju krvi i limfnu funkciju.

Tokom vježbanja infracrveni zraci čiste kožu i tijelo od toksina. Također, lakše emitiraju masnoće, vodu, holesterol, teške metale, kiseline i toksična jedinjenja. Kao rezultat, Vaša koža izgleda blistavo, svježe i zdravo. Učinak ovoga je povećati protok krvi i dotok krvi u tkivo. Kisik se bolje provodi u ćelije tijela. Proizvodi opuštanje, smanjenje bolova u mišićima i ubrzavanje procesa zarastanja.

Ova metoda značajno ubrzava sagorijevanje masti, smanjujući celulit i poboljšavajući izgled kože. IR terapija također jača imuni sistem i efikasno podržava borbu protiv prehlade i gripe u ranoj fazi. Također, pomaže u vezivanju slobodnih radikala što dovodi do efikasnog čišćenja tijela.
Gubitak kcal za 30 min korištenja trake je od 600-1000.

Section_divider

Prednosti Slim Point
Trake Za Trčanje

  • gubitak centimetara na kritičnim područjima (bokovi, zadnjica, bedra i struk)
  • glatkija i zategnuta koža
  • vježbanje sa malim pritiskom na zglobove, kičmu i mišiće
  • brže uklanjanje metaboličkih otpadnih tvari iz organizma
  • odgađanje starenje kože
  • pomoć u rehabilitacijskom liječenju artritisa i bolova u zglobovima
  • postoperativni oporavak
  • paukove vene
  • poboljšana cirkulacija

Kontakt

Niste pronašli sve odgovore koje ste tražili na našim stranicama? Ukoliko imate bilo kakav upit, komentar ili sugestiju molimo Vas da nas kontaktirate. Mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo što je prije moguće.

Adresa:

Paromlinska 53c

Telefon:

+387 61 408 777

© Copyright 2021 Slim Point. All Rights Reserved.
Designed and developed by Purple Key.

Section_divider